Wij zijn het Acquisitions team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoed vragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

Uw partner voor het aankopen van commercieel vastgoed waar u meer van mag verwachten. Wij werken niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Zij aan zij. Wij begeleiden onze klanten gedurende het gehele aankoopprocedure, uiteenlopend van het zoeken naar strategische beleggingskansen in de markt tot de technische due diligence door ons in-house team. Wij bieden passend maar bovenal transparant advies en leveren de beste service aan al onze nationale- en internationale klanten, van begin tot eind.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en de persoonlijke benadering van een klein lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld

Het beste van twee werelden Aankoopspecialisten die nauw in contact staan met het verkoopteam. Wij hebben accurate kennis en weten waar beleggers naar op zoek zijn. Deze kennis zetten wij in om onze klanten optimaal te adviseren

We leggen de lat hoog Elke afspraak en elke bezichtiging weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills

“Omdat wij verantwoordelijk zijn voor het volledige transactieproces van commercieel vastgoed, is snel handelen cruciaal. Ons specialistische team is ambitieus en speelt in op kansen. Wij hebben voor elk vraagstuk de juiste professionals in huis om onze klanten te voorzien van op-maat-gemaakt advies. Wij geloven in duurzame en succesvolle samenwerkingen en zetten ons beste beentje voor om de transactie tot een goed einde te brengen."
- Jordy Diepeveen, Director Acquisitions

In 4 stappen naar de optimale deal

1. Strategisch advies We signaleren kansen in de markt en denken graag mee om u te voorzien van onderbouwd sectorspecifiek advies op basis van 165 jaar ervaring. Onze professionals staan voor u klaar en zijn verantwoordelijk voor het volledige transactieproces.

2. Persoonlijke benadering We beschikken over een ijzersterk (inter)nationaal netwerk en weten wat er speelt in de markt. We combineren een uitgebreide database met een proactieve houding om voor u passende objecten te vinden, te ondersteunen bij het uitwerken van de business case en deze namens uit te onderhandelen.

3. Gestructureerd proces Ons team heeft een duidelijk vastgestelde structuur en we verdelen de rollen op basis van de specifieke vaardigheden van elk teamlid. Dit stelt ons in staat om een efficiënt en gecontroleerd aankoopproces te doorlopen.

4. Deal Wij begeleiden het proces van begin tot einde. We coördineren namens u de contractonderhandelingen met de verkoper. We werken hierbij nauw samen met uw juridisch, fiscaal en technisch adviseur en behartigen uw commerciële belangen bij de aankoop van een vastgoedobject.

Commercieel vastgoed kopen?

De aankoopspecialisten van Savills helpen u graag