Wij zijn het Leasing team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoed vragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

De partner voor verhuurders in vastgoed waarvan je meer mag verwachten. We zeggen graag dat we niet voor, maar mét onze opdrachtgevers werken. Zij aan zij dus. U kunt rekenen op onze volledige toewijding in elke stap van het proces. Van strategisch advies en de presentatie van uw vastgoed tot de coördinatie van de marketing en natuurlijk de uiteindelijke transactie.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een klein, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld

Het beste van twee werelden Op ons kantoor aan de Zuidas werken het aan- en verhuurteam naast elkaar. We weten dus waar huurders nu naar op zoek zijn en gebruiken deze kennis om verhuurders optimaal te adviseren

We leggen de lat hoog Elke afspraak en elke bezichtiging weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills.

“Ons kleine team is ondernemend, enthousiast en oprecht. We horen vaak dat onze energie aanstekelijk werkt. Hier geen bureaucratie en poespas, maar oprechte aandacht voor uw business.”
- IJsbrand Brunger, Head of Leasing Amsterdam

In 4 stappen naar de optimale deal

1. Strategisch advies We denken graag mee en geven onderbouwd advies op basis van 165 jaar ervaring. We zitten met projectontwikkelaars aan tafel in de ontwikkelfase van vastgoed. Of helpen eigenaren om een bestaande kantoorruimte nieuw leven in te blazen.

2. Leads genereren We beschikken over een ijzersterk (inter)nationaal netwerk en weten wat er speelt in de markt. We combineren een uitgebreide database met een proactieve houding om voor uw vastgoed de juiste leads te generen.

3. Bezichtigen Bezichtigingen begeleiden we met aandacht. Elke bezichtiging weer. Aandacht voor de ruimte en aandacht voor de potentiële huurder. 4. Deal Een goede deal valt of staat met kennis. Kennis van de huurder, kennis van de markt en kennis van andere gebouwen in de buurt. Ons team gaat grondig te werk en brengt alle informatiestromen in kaart om voor u de optimale deal te sluiten.

Kantoorruimte verhuren?

De verhuurspecialisten van Savills helpen u graag