Wij zijn het Logistics & Industrial team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoed vragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zijn uw partner op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed. Onze logistieke experts leveren diensten op het gebied van aan- en verhuur, aan- en verkoop, taxaties, beheer en ontwikkeling, en begrijpen uw uitdagingen als geen ander.

Wij staan bekend om onze complete dienstverlening op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed en kunnen u voorzien van op maat gemaakt inzichtelijk en strategisch advies. Voor u als klant betekent dit met name een efficiënt en gestructureerd vastgoedproces. Wij begeleiden onze klanten - gebruikers, projectontwikkelaars en beleggers - gedurende het gehele proces, van ontwikkelingsadvies tot transactiemanagement. Savills werkt niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Zij aan zij.

Specialistisch team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een specialistisch lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden Onze logistieke experts bieden een breed scala aan diensten binnen de logistieke sector. Door onze kennis en kunde, zowel lokaal en regionaal als in de nationale en internationale logistieke vastgoedmarkten, kunnen wij u optimaal advies bieden.

We leggen de lat hoog Elk project weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging.

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills.

“Al jaren maken wij onderdeel uit van de top 5 beleggingsmakelaars van Nederland. Wij hebben een toegewijde en ambitieuze houding en begrijpen als geen ander dat iedere transactie uniek is en maatwerk vereist. Dat wij dit begrijpen is naar voren gekomen in de feedback van onze klanten.”
- Douglas van Oers, Co-Head Logistics & Industrial
"Ook hebben wij een sterk track-record opgebouwd in het aan- en verhuren van logistiek en industrieel vastgoed. Wij kennen de logistieke markt door en door, en ons team loopt als een goed geoliede machine.
- Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial

Wat kunnen wij u bieden:

1. Strategisch advies Wij denken graag mee over de wijze waarop we onze allesomvattende expertise in kunnen zetten om u sectorspecifiek onderbouwd advies te kunnen geven op basis van onze ruime ervaring, of het nu gaat om beleggingen, aan- en verhuur, sale-and-leaseback constructies, financiering van ontwikkelingsprojecten of consultancy.

2. Persoonlijke benadering Wij geloven in uitgebreid persoonlijk contact. Bij alles wat we doen staat communicatie met de klant voorop. In onze ogen is elk vastgoedproces uniek. Dit vraagt om gedegen, transparant en op maat gemaakt advies.

3. Netwerk Ons Industrial & Logistics team beschikt over een ijzersterk (inter)nationaal netwerk en weten wat er speelt in de markt. We combineren een uitgebreide database met een proactieve houding om de juiste strategie te ontwikkelen.

4. Uw adviseur: van A tot Z Wij hanteren een duidelijk vastgestelde structuur en verdelen de rollen op basis van de specifieke vaardigheden van elk teamlid. Dit stelt ons in staat om een efficiënt en gecontroleerd vastgoedproces te doorlopen.

Logistieke vraagstukken?

De adviseurs van Savills helpen u graag