Wij zijn Savills Property Management


Savills Nederland

2.375.000


m² beheerd

134


Gebouwen in beheer

50+


Property Management professionals

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Ons Property Management team hanteert een persoonlijke benadering en biedt advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.

Ons team heeft een uitgebreid track record op het gebied van het beheren van kantoren, logistiek, retail en hotels, en begrijpt uw uitdagingen als geen ander.


Wat kunnen wij voor u doen?

Uw partner voor (duurzame) maatwerkoplossingen voor vastgoedbeheer. Ons deskundige team is niet alleen betrokken bij het dagelijkse beheer van het vastgoed, maar ook bij de langetermijnstrategie.

Wij richten op commercieel vastgoed in Nederland, uiteenlopend van de meest moderne kantoorgebouwen tot grootschalige distributiecentra. Wij werken niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Zij aan zij. Het in goede conditie houden van uw vastgoed en het verbeteren daarvan staat hierin centraal. Wij bieden passend maar bovenal transparant advies en leveren de beste service aan al onze klanten.

Onze deskundigen zijn thuis in alle aspecten van het beheer van commercieel vastgoed. Denk daarbij aan het innen van de huur, administratie van servicetoeslagen, duurzaamheid, commercialisering, conciërgediensten, marketing en onderzoek.

Lokaal team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een deskundig, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld

Het beste van twee werelden op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam werken alle teams nauw met elkaar samen. Dit maakt dat wij over accurate lokale marktkennis beschikken, gecombineerd met onze wereldwijde best practices op het gebied van vastgoedbeheer. Deze kennis zetten wij in om onze klanten optimaal te adviseren

We leggen de lat hoog Elke afspraak en elk project weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills

“Om wat voor object het ook gaat, en waar het zich ook bevindt, ons team staat klaar om u hierbij te helpen. Voor elk specialisme beschikken wij over toegewijde deskundigen die thuis zijn in alle aspecten van het beheer van commercieel vastgoed, van het dagelijkse onderhoud tot marketingstrategieën. Wij hebben een proactieve houding en bieden op maat gemaakt advies, afgestemd op de eisen van de klant.”
- Abe Jongbloed, Head of Property Management

In 5 stappen naar optimaal beheer van uw vastgoed

1. Onze benadering ten aanzien van uw vastgoed

Het multidisciplinaire Property Management team van Savills kan u ondersteunen door middel van: • Account Management • Technisch Management • Facility Management • Administratieve & Financiële services

2. Persoonlijke benadering Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, integriteit en toewijding, stellen wij altijd uw belangen voorop. Wij geloven in uitgebreid persoonlijk contact onze klanten en laten niets aan het toeval over. Wij zetten nemen alle uw zorgen omtrent vastgoedbeheer uit handen.

3. State-of-the-art techonologie Savills maakt gebruik van state-of-the-art technologie om het dagelijkse beheer van uw vastgoedobjecten in goede banen te leiden. Door ons geavanceerde IT-platform kunnen wij ons richten op wat er echt toe doet: uw vastgoedobjecten en de huurders.

4. Kennis & kunde Beheer valt of staat met kennis, variërend van kennis van het vastgoedobject tot inhoudelijke kennis, zoals financiële verslaglegging of het dagelijks onderhoud. Met onze kennis en vaardigheden zullen wij u volledig ontzorgen. Wij gaan zorgvuldig maar grondig te werk en brengen alle expertises samen om een specialistische maatwerkoplossing te bieden.

5. Strategisch advies We denken graag mee over de wijze waarop we uw vastgoed het beste in de markt kunnen zetten en geven onderbouwd advies op basis van 165 jaar ervaring.

Beheer commercieel vastgoed uitbesteden?

De beheerspecialisten van Savills helpen u graag