Wij zijn het Research & Consultancy team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoedvragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, relaties, collega’s en op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen nemen met betrekking tot vastgoed. Deze beslissingen zijn steeds meer data-driven. Savills heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in haar datastructuren, om zo aan deze toenemende behoefte te kunnen voldoen.


Wat kunnen wij voor u doen?

Ons onafhankelijke Research & Consultancy team lost al uw vastgoedvraagstukken voor u op. Dit doen wij voor ontwikkelaars, beleggers, gemeentes en gebruikers van vastgoed in algemene zin. Wij bieden hierbij hoogwaardige, zeer gedetailleerde maatwerkanalyses, zonder de strategische vraag uit het oog te verliezen.

Onze adviezen zijn gebaseerd op een sterke combinatie tussen betrouwbare data en diepgaande marktkennis over de verschillende deelmarkten binnen de vastgoedmarkt. In onze analyses richten wij ons op factoren die vraag en aanbod van vastgoed beïnvloeden. Het product dat we u opleveren is altijd afhankelijk van uw wensen. Dit kan een scherpe one-pager, een uitgebreid onderzoeksrapport of bijvoorbeeld ook een maat gesneden dashboard zijn. Op basis van ons product bent u in staat goed onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een klein, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden De specialistische teams van Savills werken zij aan zij. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, op nationaal en internationaal niveau. We gebruiken deze kennis om klanten optimaal te adviseren.

165 jaar ervaring De vastgoedmarkt kent voor ons geen geheimen. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, logistiek, kantoren, de winkelmarkt, de woningmarkt, enz. wij hebben de kennis én data in huis.

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills.

“U ontvangt advies, analyses en prognoses van een onafhankelijk team van vastgoedexperts, volledig gericht op uw situatie en wensen. Transparantie en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat u op basis van een transparant en gefundeerd advies, waarbij betrouwbare data altijd een belangrijke bouwsteen van onze analyses vormt, weloverwogen vastgoedbeslissingen kunt nemen. ”
- Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy

In 4 stappen naar optimaal commercieel onderzoek

1. Onafhankelijke analyses en rapportage We brengen trends, actuele feiten en kennis over de (inter)nationale vastgoedmarkten in kaart - zowel op macro- als microniveau - en denken graag mee om u te voorzien van onderbouwd sectorspecifiek advies op basis van 165 jaar ervaring.

2. Maatwerk Ons commerciële onderzoeksteam biedt op maat gemaakte adviezen, nationaal en internationaal. Om uw specifieke vraagstuk te kunnen beantwoorden werken onze sector-specialisten nauw samen met andere team in nationale én internationale context. Ons uitgangspunt is dat we niet voor, maar mét onze opdrachtgevers werken.

3. State-of-the-art technologie Wij baseren onze adviezen op onze hoogwaardige marktkennis, betrouwbare data en worden hierbij ondersteund door speciaal ontwikkelde applicaties, zoals Savills Maps en Savills Analytics.

Met deze geavanceerde ontsluiten, schonen, verrijken, visualiseren en analyseren wij (vastgoed)data. Op deze manier kunnen wij u voorzien van transparante en actuele analyses.

4. Netwerk Dankzij het wereldwijde Savills netwerk van meer dan 600 kantoren, onze omvangrijke databases en innovatieve analysetechnieken hebben we toegang tot informatie over de hele wereld. Deze onschatbare waarde wordt versterkt doordat onze experts zowel werken als wonen in hun expertisegebied.

Onafhankelijk inzicht in de vastgoedmarkt?

Onze specialisten helpen u graag