Wij zijn het Residential & Hotel Investment team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoedvragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

De partner voor advies in residentieel en exploitatie vastgoed waar u meer van mag verwachten. Of het nou gaat om woningbeleggingen, zorg, hotels of studentenhuisvesting, wij staan voor u klaar. Wij werken niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening omvat transactiebegeleiding, consultancy en taxaties. We begeleiden verschillende soorten opdrachtgevers, variërend van pensioen- en levensverzekeringsfondsen, ontwikkelaars tot woningcorporaties en private equity-fondsen. Onze professionals zitten met projectontwikkelaars aan tafel in de ontwikkelfase van vastgoed, wijzen onze relaties op on- en off-market beleggingsmogelijkheden, bepalen het juiste verkoopmoment voor beleggers en zoeken dagelijks naar nieuwe kansen voor onze klanten. Wij bieden passend maar bovenal transparant advies en leveren de beste service, van het begin tot het einde van een project.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een klein, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden Op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam en het WTC in Utrecht werken alle teams nauw met elkaar samen. Dit maakt dat wij over accurate kennis beschikken en weten waar beleggers naar op zoek zijn. Deze kennis zetten wij in om beleggers optimaal advies te bieden.

We leggen de lat hoog Elke afspraak en elk project weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging.

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills

“Wij ontzorgen onze klanten door middel van een gestroomlijnd verkoopproces en uitstekend tijdmanagement. Ons team is uitgegroeid tot een erkend maar bovenal deskundig team op het gebied van vastgoedsectoren ‘met een bed’. Wij zijn ambitieus en staan bekend vanwege ons maatwerk. Onze missie, Property starts with People, dragen wij uit in alles wat wij doen.”
- Bas Wilberts, Head of Residential & Hotel Investment

In 4 stappen naar de optimale deal

1. Analyse van wensen en behoeften Onze benadering wordt gekenmerkt door een uitstekende voorbereiding en een hoge mate van betrokkenheid. Wij geloven dat een succesproject afhankelijk is van de commitment van een deskundig lokaal team. Voordat we rond de tafel gaan zitten, hebben wij het betreffende object grondig geanalyseerd, de due diligence gecoördineerd, de objecten bezocht en gefotografeerd. Wij zetten dat stapje extra om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, of het nu gaat om woningen, hotels of studentenhuisvesting. Wij laten niets aan het toeval over.

2. Marketing De in-house marketingafdeling van Savills zal u voorzien van hoogwaardig marketingmateriaal, waaronder een teaser, het Investment Memorandum en indien gewenst een marketing website. Wij gaan zorgvuldig maar grondig te werk en brengen alle informatiestromen in kaart.

3. Exclusiviteitsperiode Onze specialisten begeleiden u gedurende het gehele proces. Zo fungeert Savills als eerste aanspreekpunt en ceremoniemeester tijdens de due diligence fase. Ook onderhouden wij het contact met de alle betrokken partijen om u op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen.

4. Deal Een goede deal valt of staat met kennis en kunde. Kennis van zaken, en van zakendoen. Ons team heeft een proactieve marktbenadering. Wij gaan zorgvuldig maar grondig te werk en brengen alle informatiestromen in kaart om u te verzekeren van een optimaal resultaat zonder open eindjes. Wij geloven in onze missie, Property starts with People. Met deze persoonlijke aanpak, profiteert u van de beste deal.

Beleggen in woningen of hotels?

De specialisten van het Residential & Hotel Investment team van Savills helpen u graag