Wij zijn het Sales team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoed vragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zijn de enige adviseur in Nederland met een team dat zich volledig richt op de verkoop van commercieel vastgoed. Elk lid van ons team heeft uitgebreide hands-on verkoopervaring. Voor u als klant betekent dit een efficiënter en gestructureerd verkoopproces.

Wij begeleiden onze klanten gedurende het gehele proces, van de voorbereiding van de marketing, het coördineren van de due diligence tot en met het uitonderhandelen van het contract. Wij bieden passend maar bovenal transparant advies en leveren de beste service aan al onze nationale- en internationale klanten.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en de persoonlijke benadering van een klein lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden Verkoopspecialisten die nauw in contact staan met het aankoopteam. Wij hebben accurate kennis en weten waar beleggers naar op zoek zijn. Deze kennis zetten wij in om onze klanten optimaal te adviseren.

We leggen de lat hoog elke afspraak en elke bezichtiging weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging.

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen, is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills.

“Al jaren maken wij onderdeel uit van de top 5 beleggingsmakelaars van Nederland. Ons team speelt in op kansen. Hierbij is snel handelen essentieel. Wij hebben een gespecialiseerd team dat zich elke keer weer voor de volle 100% inzet. Wij staan bekend als de vastgoedadviseur die bereid is net dat stapje extra te zetten, en dat doen we vol passie.”
- Reinier Wegman, Head of Sales

In 4 stappen naar de optimale deal

1. Strategisch advies We denken graag mee over de wijze waarop we uw vastgoed het beste in de markt kunnen zetten en geven onderbouwd advies op basis van 165 jaar ervaring. Dit alles om voor u een maximale verkoopprijs te realiseren rekening houdende met uw doelstellingen.

2. Persoonlijke benadering We beschikken over een ijzersterk (inter)nationaal netwerk en weten wat er speelt in de markt. Wij geloven in uitgebreid persoonlijk contact met potentiële kopers en zorgen ervoor dat zij onze volledige aandacht krijgen. Deze persoonlijke aandacht vergroot dat kans dat kopers een bieding uitbrengen.

3. Gestructureerd proces Ons team heeft een duidelijk vastgestelde structuur en we verdelen de rollen op basis van de specifieke vaardigheden van elk teamlid. Dit stelt ons in staat om een efficiënt en gecontroleerd verkoopproces te doorlopen.

4. Deal Wij begeleiden het proces van begin tot einde. We coördineren namens u de contractonderhandelingen met de potentiële koper. We werken hierbij nauw samen met uw juridisch adviseur en bewaken uw commerciële belangen van de verkoop.

Commercieel vastgoed verkopen?

De verkoopspecialisten van Savills helpen u graag