Wij zijn het Valuation team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoed vragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Er werken ruim 39.000 mensen voor ons in ruim 70 landen wereldwijd. Dankzij de wereldwijde dekking, gespecialiseerde dienstverlening en marktinzicht, hebben wij altijd een lokale expert voor u.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

De partner voor taxaties waar u meer van mag verwachten. Ons specialistische team levert betrouwbare taxaties in alle sectoren, op eenmalige of regelmatige basis. Wij werken niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Zij aan zij. Of het om bestaand vastgoed gaat of nieuwbouw, wij leveren te allen tijde nauwkeurige taxaties voor zekerheidsstellingen, jaarrekeningen, overnames, beursnoteringen, haalbaarheid en expertisewerkzaamheden. Voor elke opdracht zetten wij onze ruime commerciële expertise in om u kwalitatief, betrouwbaar en pragmatisch advies te bieden. We leveren de beste service aan al onze opdrachtgevers, van begin tot eind zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een klein, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden Op ons kantoor aan de Zuidas en het WTC in Utrecht werken alle teams zij aan zij. Mede dankzij de meer dan honderd professionele en ervaren taxateurs uit het Europese taxatieteam hebben wij een groot bereik en een brede kennis.

We leggen de lat hoog Elk taxatie weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! Ons team houdt van een uitdaging.

Property starts with people Ons vak gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. Alles wat we doen is gericht op de persoonlijke relatie. Die persoonlijke aanpak is de kracht van Savills.

“We hebben een sterke en langdurige professionele relatie opgebouwd met een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder banken, bouwmaatschappijen, verzekeraars, en projectontwikkelaars. Ons team werkt als een geoliede machine en zal uw business behandelen als onze eigen business.”
- Martijn Onderstal, Head of Valuation

In 4 stappen naar uw optimale taxatierapportage

1. Analyse van wensen en behoeften Ons professionele team van ervaren en gecertificeerde taxateurs - zowel lokaal als internationaal - kunnen u voorzien van kwalitatieve en betouwbare taxatierapportages die voldoen aan uw eisen van uw organisatie.

2. Expertise In de afgelopen 165 jaar hebben wij een sterk track record opgebouwd waarbij wij een breed scala aan opdrachtgevers hebben voorzien van kwalitatieve taxatierapportages. Onze taxateurs doen jaarlijks duizenden transacties in alle commerciële sectoren.

3. Snel & vakkundig Of het nu om bestaand vastgoed gaat, nieuwbouw, een portefeuille of een voorgestelde regeling, we leveren altijd nauwkeurige en tijdige taxaties voor zekerheidsstellingen, jaarrekeningen, overnames, beursnoteringen, haalbaarheid en expertisewerkzaamheden. We zijn er trots op dat we taxatiediensten kunnen aanbieden die gebaseerd zijn op degelijke en transparante processen die voldoen aan alle nalevingsvereisten.

4. Accurate inzichten Onze onafhankelijke en gecertificeerde taxateurs volgen alle ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale vastgoedmarkten op de voet waardoor zij beschikken over de meest recente kennis en inzichten. Hierdoor kunnen zij uw organisatie voorzien van betrouwbare waardebepalingen die die aansluiten op wat er in de huidige markt gebeurt.

Vastgoed laten taxeren?

De taxatiespecialisten van Savills helpen u graag