Wij zijn het Workthere team


Savills Nederland

25+


Diensten speciaal ontwikkeld als antwoord op uw vastgoedvragen

600+


Vestigingen wereldwijd

140+


Medewerkers in Amsterdam en Utrecht

Wat u ook nodig heeft, wij hebben iemand die u kan helpen.

Workthere is hét platform waar vraag en aanbod van flexibele kantoorruimte samenkomt. Sinds 2017 is Workthere onderdeel van vastgoeddienstverlener Savills en verbindt wereldwijd kantoorzoekenden aan aanbieders van flexibele kantoorruimte. Op het platform kan men het actuele aanbod vinden van alle operators, waaronder Spaces, WeWork, Tribes en HNK. Workthere onderscheidt zich door het internationale netwerk in combinatie met lokale kennis en persoonlijk advies.

Altijd bereikbaar

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Dit is terug te zien in alles wat wij doen, en dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, partners en investeerders op ons vertrouwen. Wij hanteren een persoonlijke benadering en bieden advies op maat. Hierdoor ontstaan er langdurige relaties met onze opdrachtgevers waardoor zij betere beslissingen kunnen maken met betrekking tot vastgoed.


Wat kunnen wij voor u doen?

Savills is de enige vastgoedadviseur met een online boekingsplatform voor flexibele kantoorruimte, genaamd Workthere. Of je nu op zoek bent naar een locatie waar je hard kunt doorgroeien met je start-up, makkelijk kunt opschalen met je scale-up of een locatie waar je als grote onderneming niet vijf jaar moet committeren, wij bieden opties voor elk bedrijf.

We zeggen graag dat we niet voor, maar mét onze opdrachtgevers werken. Zij aan zij. Je kunt rekenen op onze volledige toewijding in elke stap van het proces. Van het opstellen van een op jullie behoeften gebaseerde wensenlijst, tot het organiseren en begeleiden van bezichtigingen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we jou helpen bij het vinden van dé ideale werkplek.

Klein team, grote impact Profiteer van de wendbaarheid en onverdeelde aandacht van een klein, lokaal team, in combinatie met de slagkracht en het netwerk van één van de grootste vastgoedadviseurs ter wereld.

Het beste van twee werelden De aan- en verhuurspecialisten van conventionele en flexibele kantoorruimte werken naast elkaar. Hierdoor hebben we helder zicht op wat zich in lokale markten afspeelt en weten we waar huurders nu naar op zoek zijn. Deze kennis zetten wij in om zowel kantoorzoekenden als aanbieders van flexibele kantoorruimte optimaal te adviseren.

We leggen de lat hoog Elke afspraak en elke bezichtiging weer. Een vraagstuk waar geen pasklare oplossing voor is? Graag! We houden van een uitdaging.

Search. Match. Move. Onze werkwijze is gebaseerd op een combinatie van mensen en geavanceerde technologie. Laat onze experts het harde werk doen en search, match, move naar jouw ideale kantoor!

“Ons kleine team is ondernemend, enthousiast en oprecht. We horen vaak dat onze energie aanstekelijk werkt. Hier geen bureaucratie en poespas, maar oprechte aandacht voor jouw business.”
- Justin Kruseman Aretz, Head of Workthere Nederland

Een nieuw flexibel kantoor in 4 simpele stappen

1. Verken de markt Workthere is bij uitstek hét platform dat alle beschikbare flexibele kantoorruimtes door heel Nederland voor jou in kaart brengt. Of je nu werkzaam bent als ZZP'er, onderdeel bent van een start-up of scale-up. of je werkt bij een grote (inter)nationale corporate, de specialisten van Workthere denken graag met je mee en geven onderbouwd advies op basis van hun brede ervaring.

2. Bezichtigen Bezichtigingen begeleiden we met aandacht. Elke bezichtiging weer. Aandacht voor de ruimte en aandacht voor de potentiële huurder. Wij zijn betrokken bij jouw zoektocht en zullen ons te allen tijde inspannen om goed, gedegen en professioneel advies te bieden.

3. Kies de perfecte werkplek Ben je de perfecte werkplek tegengekomen die aansluit bij jouw wensen en behoeften? Wij helpen je met het onderhandelen van de beste prijs!

4. Verhuis naar je nieuwe kantoor Het laatste wat nu op de planning staat is de verhuizing naar de nieuwe werkplek. Wij zijn er trots op dat onze specialisten mee mogen denken met (nieuwe) opdrachtgevers, van begin tot eind, en bedrijven op deze wijze helpen te groeien.

Flexibele werkplek gezocht?

De specialisten van Workthere helpen u graag